FEATURED PROJECTS

Screen Shot 2017-04-06 at 11.13.51 am.pn
Pool Area
Balgownie Backyard

What started as the construction of gabion retaining walls, turned into a full back yard renovation. Engineered block retaining walls with gabion fronts, filled and capped with sandstone retain this sloping site and create an instant statement. The existing pool renovated by installing new waterline tiles, pool copers and paving. An expansive deck creates useable space and frames the established trees.

80BFCBE9-FEB0-45CA-95D1-B22B35BA776E_1_2
Balgownie Courtyard

This courtyard in Balgownie, designed by Captivate Landscape Design, is a place for contemplation and relaxation. 

Well thought out design, layers upon layers of varied materials and textures make this courtyard a success. 

Front Yard
Bulli

A lovely low maintenance front yard was designed and constructed for this recently renovated home in Bulli.

 

Recycled railway sleepers were used as an informal fence, surrounding garden beds filled with pebbles and paved stepping pads. A variety of hardy plants were selected and installed, working well in this beach side suburb. 

Sandstone Block Retaining Walls
Coniston

This beautiful front yard was designed and executed with the careful and considered approach of our team, in conjunction with our garden loving, green thumb client. The aim was not only to add street appeal to this lovingly renovated house, but also to use the strength and longevity of these huge sandstone boulders to retain and make better use of this sloping site.

Round Timber Decks
Kiama

We love curves in a garden and this one has them in abundance. Two large round decks with a natural stone water feature that hugs the edges and a round turf area surrounded by pavers, gardens and lighting, are just the start of this fantastic Kiama Landscaping project. 

1F6EB161-5B64-452A-92F8-61EC6419D6C8.jpe
Mount Keira Greenwall

This greenwall was custom designed and made for a unique home in Mount Keira. The greenwall is a statement piece - used as screening to obscure the roofline of the level below, provide privacy from neighbours, and shade on sunny days, whilst still allowing air flow and looking beautiful! I think we filled the brief!